Shanghai Sunshine Industry Technology Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Zuid-Amerika, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Agent, Importeur, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken: SSICHEC
Aantal werknemers: 650~1200
Jaarlijkse omzet: 123500000-231600000
Opgericht Jaar: 1992
Export pct: 80% - 90%
Klanten bediend: Thermal power station
Gediende klanten:: cement
Inleiding

inleiding-Bulk materiële het vervoeren en de dienst professionele leverancier van 1.Brief

Is de de Zonneschijn Industriële Technologie van Shanghai gespecialiseerd in bulkmateriaal behandelingsmateriaal, integrator en agent overzee van bulk materiële behandeling. Neemt de zonneschijn Industriële Technologie de ontwikkeling van precisie productiecapaciteit aangezien zijn strategisch doel, zich in de productie van grote en middelgrote precisiedelen en betrouwbaar bulkmateriaal die materiaal vervoeren specialiseert. Bovendien die verstrekken wij verscheidenheid van oplossingen en materiaal aan cliënten op vereiste worden gebaseerd, met inbegrip van EPS, vervangstukken, het raadplegen en de ontwerpdiensten. Ons belangrijk product met inbegrip van lading en maakt materiaal (systeem van de trein het tippende machine, schiplosinstallatie, schiplader enz.) leeg, vervoerend materiaal (riemtransportband, schroeftransportband, het systeem van de emmertransportband, het systeem van de schrapertransportband, dicht fase het pneumatische vervoeren systeem), opslagmateriaal (de warmtewisselaar van het emmerwiel, schraperwarmtewisselaar, kranen en allerlei greepemmer), het schermmateriaal, hulpmateriaal.
Om aan de eis van de cliënt te voldoen, en uitvoerige producten en de dienst te verlenen in bulk materiële behandeling. Wij hadden een contract met bulk de fabrikanten belangrijk bedrijf van het materiaal behandelende materiaal van Co. van het de zware industriemateriaal van China Huadian Caofeidian, Ltd, verantwoordelijk voor de markt en projectinvestering overzee van Co. van het de zware industriemateriaal van Huadian Caofeidian, Ltd ondertekend; Het bereiken van een akkoord verantwoordelijk voor de markt overzee van Co. van het de mijnbouwmateriaal van Liaoning Zhigu, Ltd; De fabriek van de de Riemtransportband van Zhejiangxiangshan Guangming en de machinesco. van Wuxi Yixiang, Ltd.
Om oprecht te zijn en te houden bewegend, Co. van de de Zonneschijn wijdt industrieel technologie van Shanghai, Ltd altijd aan hoogte - kwaliteitsproducten en de dienst!
 

2.Organization structuur

CHINA Shanghai Sunshine Industry Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

3.Maine product en het technische raadplegen

CHINA Shanghai Sunshine Industry Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

4.qualification documenten

CHINA Shanghai Sunshine Industry Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Kwalificatiedocumenten van gemachtigde eenheden in markten overzee

CHINA Shanghai Sunshine Industry Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Kwalificatiedocumenten van gemachtigde eenheden in markten overzee

CHINA Shanghai Sunshine Industry Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

5.Production materiaal en faciliteiten

CHINA Shanghai Sunshine Industry Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

 

CHINA Shanghai Sunshine Industry Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6

 

6.Production productvertoning

CHINA Shanghai Sunshine Industry Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 7

 

Geschiedenis

1.Processing basis

Opgericht in 1986, in de loop van de afgelopen 30 jaar, heeft het bedrijf het doel van „kwaliteit, reputatie eerst“ eerst aangehangen, een een volledig productontwerp, procesbeheersing en kwaliteitsborgingsysteem, opgezet en overging ISO9001-de certificatie van het kwaliteitssysteem in 1996. Het heeft volledige reeksen het materiaal van de machtsgeneratie of technische transformatiediensten en vervangstukken voor bijna 200 krachtcentrales in 28 provincies, steden en districten in China verleend.

2.Authorized agent 1 in markt overzee - HDCZ

Opgericht in 2009 met een geregistreerde hoofdstad van de V.S. $50000000.

Als „ModelEnterprise voor Integratie van Industrialisatie en Informatisering“ in Hebei en „High-tech Onderneming in Hebei-Provincie“, heeft HDCZ de vergunning voor productie van het lichte en kleine opheffen en vervoerend materiaal, havenlading en het leegmaken machines, poortkraan en drukvat enz., vergunning voor installatie, vernieuwing en reparatie van het opheffen van machines, de vergunning van de het werkveiligheid, kwalificatiecertificaat voor installatie van de bouw van mechanisch en elektromateriaal, de vergunning van de stralingsveiligheid en de vergunning van de havenverrichting verworven. Het is ook gekwalificeerd met een aantal certificaten met inbegrip van QEOHS-systeemcertificaat, certificaat voor erkenning van beheersysteem het integreren industrialisatie en informatisering. Bovenop dat, is het verleend meer dan 50 onafhankelijk vernieuwde gebruiksmodeloctrooien.

 
Dienst

Our major product:
1. Train tipping machine system design, manufacture, parts manufacture and technical consulting;
2.Ship unloader design, manufacture, parts manufacture and technical consulting;
3.Ship loader design, manufacture, parts manufacture and technical consulting;
4.Belt conveyor system, chain conveyor system, scraper conveyor system design and manufacture;
5. Inner bypass low pressure dense phase pneumatic conveying system design and manufacture;
6.Bucket wheel reclaimer design, manufacture, parts manufacture and technical consulting;
7.Circular stockyard stacker and reclaimer design, manufacture, parts manufacture and technical consulting;
8.Scraper reclaimer design, manufacture, parts manufacture and technical consulting;
9.Electro-hydraulic grab bucket, wireless remote control grab, four ropes mechanical grab bucket design and manufacture;
10.All kinds of auxiliary equipment and spare parts design and manufacture;
11.Buck material handling system EPC;
12.Buck material handling sub system EPC.

 

Ons Team

1.Shanghai de Technologieco. van de zonneschijnindustrie, Ltd — — Professioneel verkoopteam en van de verkoopdienst team overzee. De leider heeft 25 jaar van de industrieervaring in dit gebied, 30 jaar van ervaring in grote centrale ondernemingen in China, en EMBA van Tsinghua-Universiteit.

2.Processing de basis-de vervaardigingsbasis van het bedrijf in Tonglu-provincie, Zhejiang-Provincie wordt gevestigd, die „mooiste provincie in China“ genoemd geworden is. Het is 65 kilometers vanaf Hangzhou-stad en 60 kilometers vanaf Qiandao-Meer. Het vervoer aan Tonglu-provincie van andere plaatsen is zeer geschikt. Geen kwestie door spoorweg, weg of waterweg. De vervaardigingsbasis heeft een totaal installatiegebied van rond 30000 vierkante meters en de workshop is uitgerust met meer dan 300 reeksen van divers materiaal van de vooruitgangsvervaardiging, met inbegrip van 20 reeksen van CNC het MODEL van de precisie verticale draaibank: SMVTM12000×50/150, CNC verticale draaibankmodel: DVT8000×30/32, CNC horizontale draaibank, MODEL: CK61315×125/32, CNC horizontaal draaibankmodel: CK61200×80/32, CNC die het boring en het MODEL van de malenmachine aan de grond zetten: TJK6920, enz. De meeste delen worden machinaal bewerkt door CNC machinemateriaal te gebruiken. Theis is een hete behandelingsoven met grootte 10.5m×8m×8m. De vervaardigingsbasis ook met het opheffen van capaciteit van 25t, 50t, 100t, de luchtkraan van 200t wordt uitgerust om zware werkstuk en het assemblagewerk te behandelen dat.

(1) Totaal aantal: 150;

(2) 16 technici (met inbegrip van 5 ontwerpers, 11 technici, 2 hogere titels en 1 middentitel);

(3) 8 kwaliteitscontrolepersoneel;

(4) 102 directe productiepersoneel (met inbegrip van 22 lassers); 16 klinkhamers; 12 monteurs; Machine plus 52 personen);

(5) 15 personeel van het productiebeheer;

(6) Personeel in speciale posten: 2 geregistreerde aannemers en 2 registreerden veiligheidsingenieurs; 22 lassers, 2 NDT personeel, enz.

3.Authorized agent 1 in markt overzee - HDCZ

HDCZ heeft meer dan 1000 werknemers, waaronder meer dan 200 technische specialisten., behandelt een gebied van 803 mu, en heeft een kustlijn van 716 meters., schept 80,000m2-fabrieksgebouwen en bureau, open assemblageplaats van 120,000m2, één diaspoor met tonnercapaciteit van 2000 en 3000 tonnercapaciteit, één specifieke 30.000 tonwerf en 400 plus reeksen van precisiemateriaal van op diverse soorten.
De belangrijkste ondernemingen van het Bedrijf zijn verdeeld in 3 delen: bulk materieel behandelend systeem, windenergie en bulk materieel materiaalverrichting & onderhoud. Het is omvat R&D, productie, het installeren, het opdragen en onderhoud voor de machines van de grote schaalhaven, grote schaal materiële behandeling, groene mijnbouw, hoofdzakelijk zeezware industrieën, voor de kust en kustwindenergie. Hoofdzakelijk zijn de producten schip-lader, schip-losinstallatie, containerkraan, stapelaar & warmtewisselaar, de de cirkelstapelaar & warmtewisselaar van de opslagyard, wagenkipper, bruinkooldroger, de transportband van de stadiumlader, voor de kust en kustwindenergie en drukvat., en kunnen EPS-project doen, impliceert het stroom, metallurgie, chemisch product, mijnen, bouwmaterialen, steenkool, werf en de zeeindustrieën enz.

Het bedrijf heeft het centrum van HDCZ R&D en het centrum van Shanghai R&D, die vele professionele technische talenten in binnenlandse materiële behandeling verzamelen, om de projecttechnologie te steunen, verbeterend de de tijd en technische ondersteuning van de reactiedienst.

Het centrum van HDCZ R&D is gespecialiseerd in het ontwerpen & het onderzoeken en fabrikant voor grote schaal bulkmateriaal behandelingsmateriaal. Het centrum heeft 60 personen, met inbegrip van 16 gediplomeerden en 44 niet-gegradueerden. Het centrum is verdeeld in 2 delen: 19 personen van het procesteam en 41 personen van het listige team. Het procesteam verstrekt hoofdzakelijk het lassen die, die en processteun vervaardigen met een laag bedekken voor de machine en om de kwaliteit te verzekeren. Het listige team is verdeeld in de groep van de schiplosinstallatie, cirkel het wielstapelaar van de yardemmer & warmtewisselaargroep, de groep van de wagenalcoholist, de stapelaar van het emmerwiel & warmtewisselaargroep, elektroontwerp & opdragende groep en mechanische berekeningsgroep enz. Alle belangrijkste technici zijn goed bij het ontwerpen van, de productie van, het bevestigen van, het opdragen en maintenancingof de machine, om volledige technische servive voor de klant in project het uitvoeren en de naverkoopdienst te verstrekken. Het centrum altijd door zich bij technologie en innovatie te concentreren wordt ontwikkeld, die 3D het ontwerpsoftware van INVETER en ANSYS-de analysesoftware van wisselmarkt, vestiging de gebruiken gespecialiseerde laboratoria, die de veiligheid en de betrouwbaarheid van de producten verhogen dat. Het centrum toegewijd om het beste ontwerpplan en de ontwerpdienst voor de klant te verlenen door het voortduren wetenschappelijke geest en het nastreven van voortreffelijkheidshouding.

Het centrum van Shanghai R&D is gespecialiseerd in het ontwerpen en onderzoekend voor grote schaal bulkmateriaal behandelingsmateriaal, is het de krachtige steun voor het bedrijf. Het is gebaseerd op scienceand integreerde de productie en het onderzoek als principe, toepassend de R&D-strategie - „innovatieve technologie, substituut ingevoerde producten“, stijgende R&D-input, en het maken van goede prestaties van R&D in energie - besparing, het milieuwiel van de wetenschapsenz. Milieuvriendelijke emmer stacker&reclaimer, 3 mw-zijn de windtoren en de nieuwe losinstallatie van het vier die spoelschip alleen wordt ontwikkeld op het geavanceerde niveau in binnenlands, daarnaast, heeft het laboratorium van de nieuwe van de vier-spoel technologie schiplosinstallatie en elektrolaboratorium gesimuleerd. Door 3D het ontwerpsoftware van INVETER, wettige elektrosoftware en ANSYS-de analysesoftware te gebruiken enz. van wisselmarkt, die de ontworpen kwaliteit verbeteren en efficiënt, verhogend de veiligheid en de betrouwbaarheid van de producten.

Het centrum van Shanghai heeft R&D R&D voor meer dan 500 reeksen van grote die machine tot dusver gebeëindigd, producten in 25 die provincies, gemeente worden verdeeld, en naar Indonesië, Vietnam, India, Kambodja, Sri Lanka, Filippijns en Australië enz. worden uitgevoerd.

Het heeft geen online verkoopteam en capaciteit overzee, en machtigt van de de Zonneschijnindustrie van Shanghai uitsluitend de Technologieco., Ltd om online verkoop in markten overzee te leiden.

4.Authorized agent 2 in markt overzee - ZHIGO

Na het faillissement en de reorganisatie van Shenyang-de Fabriek van Mijnbouwmachines, heeft één van meest hogere de industrie belangrijke ondernemingen van China, een technisch die bedrijf door sommige technici wordt georganiseerd op hoog niveau, unieke en professionele technische capaciteit in het ontwerp van bouwmaterialen en bulkmateriaal die materiaal in mijnen vervoeren. Er is 27 lid met volledige specialiteiten.